Fotboll med husse

Vi skippade påsken i år. Inget pynt, inga påskägg och ingen påskmat. Det hade varit fint att plantera lite blommor i en stor utekruka och sätta ett påskris med fjädrar i mitten, men jag orkade bara inte. Vi har överlevt ändå. Jag, Thyra och Lhine gick en långpromenad imorse, och när vi kom hem igen hade Lenny varit och köpt juice och goda små frallor. Efter en mysig frukost i soffan framför en skräckfilm så åkte vi och tvättade bilarna.

På eftermiddagen gick vi bort till fotbollsplanen allihopa, där Lenny sparkade boll åt Thyra tills hon blev helt slut och lufsade iväg åt andra hållet och lade sig ner med bollen. Snart blir det pizza och Twilight.

4 april, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Fotboll med husse”

  1. Nettan:

    Låter som en skön och bra Påsk tycker jag.

  2. Pia:

    Tycker att det verkar som ni har haft en bra Påsk med fin kvalitetstid tillsammans. Alltså, vilka underbara bilder från fotbollsmatchen. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: