Födelsedag

Idag är det min födelsedag, min trettionde! Har haft lite ångest över det, men den här veckan har jag tänkt att det är ju bara en siffra som ändras och inget annat. Större delen av dagen ägnades iallafall åt att göra klart tårtan som jag påbörjade igår och att förbereda maten som jag bjöd på nu under kvällen när mina föräldrar, lillebror, mormor och moster var här. Det blev varm smörgåstårta med tacofyllning. Tårtan hade jag fyllt med lemoncurdgrädde och mjölkchokladfluff, och spacklat med citronsmörkräm. Egen tårtbotten gjorde jag den här gången med, och kommer aldrig mer att köpa en färdig. Årets tårta fick helt klart en mycket snyggare form!

Kalaset resulterade i matkoma för oss allihopa förutom Thyra och Lhine, men dom kommer nog också sova gott inatt så som dom höll igång. Dom tycker det är så himla roligt att ha gäster!

30 april, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Födelsedag”

  1. Stine:

    Jösses vilken snygg tårta!! Och grattis i efterskott på 30-årsdagen!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: