29 april 2010

Satt och tittade tillbaka i bloggen och hittade det här inlägget, med rubriken ”Skratta eller gråta?”.

”Har varit iväg i 30-40 minuter, och möts som vanligt av en jätteglad Thyra i dörren när jag kommer tillbaka. Ser att hon gjort gråa tassavtryck på hallgolvet, och funderar på hur hon har kunnat bli så smutsig om tassarna. Tittar in mot rummet, och där står Lhine med huvudet i en mjölpåse!

Suck. Vilken annan hund i hela världen bryter sig in i en oöppnad mjölpåse för att stå och äta mjöl rakt av?!? Lhine har även varit snäll och grisat omkring i mjölet som hon haft ut på golvet, så golvet är inbakat i en slemmig deg. Tack för det, underbara hund.”.

Jösses alltså, att få rent golvet efter Lhines mjölfest var inte lätt. Jag fick sitta och skrapa upp allt med en kniv…

29 april, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: