1 månad…

Usch, det knyter sig i halsen direkt. Idag är det en månad sen Rhiva somnade in. Det kan gå några dagar mellan tårarna nu, men allt känns fortfarande lika fruktansvärt. Jag saknar henne så otroligt mycket. Jag saknar alla hennes knäppa egenheter hon hade för sig, energin, arbetsviljan och hur liten hon kunde göra sig. Att hon alltid skulle vara så nära. Gärna sitta på mig i soffan, eller rullar ihop bakom mig och ligga med huvudet på min höft. I sängen skulle hon gosa in sig med huvudet vid min hals.

8 april, 2015 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “1 månad…”

 1. Sandra:

  ❤️

 2. Ingegerd:

  Vet hur det känns när saknaden efter en älskad, älskad vovve räcker till stjärnorna och tillbaks <3

 3. Annica:

  kram ❤️

 4. Elaine:

  ♥ Usch… jag känner så med dig, och minns känslan… och smärtan. Vet inte vad som hänt din fina Rhiva, men hur som helst var det återigen en hund som fick lämna jordelivet på tok för tidigt.

 5. Kicki:

  Som jag känner igen mig.
  Snart 7 månader och jag är fullkomligt knäckt av saknad.

 6. Anna med flock:

  Det finns inga ord som kan mildra… <3

 7. Nina:

  Usch ja vet hur det känns. Kramar till er båda <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: