Kloklipparfredag

Egentligen skulle hundarna fått klorna klippta i onsdags, men nu blev det lite försenat och två dagar gör nog ingen större skillnad på längden. Jag har nämnt det förut, men kloklippning är något som mina tjejer tycker om. Det är ingen av dom som ropar ”Nej!” och försvinner iväg när jag tar fram klotången och frågar om det är någon som vill få klorna klippta. Istället kommer alla tre trippandes, och dom har själva gjort upp ordningen.

På bilden har Lhine precis slängt upp sin tass på mitt knä, och bakom henne ligger Rhiva som redan fått sina klor klippta och Thyra väntar på sin tur ute i hallen. Alla tre får fyra godisbitar var när alla klor är klippta, och när alla tre är klara så får de ytterligare fyra godisbitar var. Det har dom full koll på, så det är lite trångt i köket när jag klipper Thyras klor.

20 februari, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: