”Klick i köket”

Japp, det är vad som står som anteckning i almanackan om hundarnas träning just nu. Det har blivit en trevlig liten kvällsrutin, även om jag börjar längta efter riktiga träningspass utomhus. Vårat kök är inte så stort och begränsar oss till att som mest kunna träna på snurrar… Fast nu är det ju ändå halt och otäckt ute så det känns som att det inte finns något annat alternativ än att träna inne. Min ork och rörlighet är ju lite begränsad också, för annars är ju Rexago hundskola ett alternativ.

Jag hoppas vädret kan bestämma sig snart, för antingen vita eller gröna gräsmattor och inte slask eller is, så att vi kan gå ut och träna. Jag vill kasta bollar som belöning, låta hundarna rusa omkring och plocka fram apportbockar och rutan till Rhiva.

19 januari, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “”Klick i köket””

  1. Agnes:

    Hej! Vill bara säga att jag tycker dina hundar är såå otroligt fina och duktiga! Vilket jobb du gjort med dem! Jag har varit inne en del och kikat på din mammas (för visst är det din mammas?) kennel Höstglädjens, verkar verkligen vara en toppenkennel. Jag planerar att skaffa min första golden inom en relativt snar framtid och vill ha en allroundhund – som både kan göra bra ifrån sig på utställningar och även bli en riktigt bra lydnadshund. Precis så verkar Höstglädje-hundarna vara! Vet du hur det ser ut med valp-planer där?
    Bästa hälsningar! /Agnes

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: