Storebror Albin, SE VCH Höstglädjens Eye Of The Tiger

För en vecka sedan, torsdag 27 november, fick Thyras storebror Albin somna in, 13 år gammal. Albin fick hänga med mig på många äventyr och konstigheter när han var ung. Han var med i skolan, fick åka buss och tåg. Vi gick några kurser ihop på Norrköpings hundungdom, men lydnad och sånt var inte hans grej. Nej, han ville vara ute i skog och mark! Albin användes både till eftersök och vid praktisk andjakt, det bästa han visste!

Albin var en väldigt stor hund, och lika snäll som han var stor. Eller om det var tvärtom kanske? När Thyra var liten var det ofta Albin som fick följa med som barnvakt på promenaderna. Albin var Thyras bästa lekkamrat fram tills att de båda blev mer vuxna, men det var ändå dom två. Var jag och Thyra och hälsade på ute i Hälla, då skulle Albin följa med på promenaderna. Så var det bara.

4 december, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Storebror Albin, SE VCH Höstglädjens Eye Of The Tiger”

 1. Annica:

  Fina Albin! Förstår att saknaden är stor. Kram

 2. Carin:

  Finaste farbror Albin! Mysigare hund får man leta efter <3

 3. Virre & Milo:

  Fina killen 🙁

 4. Nathalie & Ayax:

  🙁 kram <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: