Inte bara Thyra


Lhine, FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE HTMCH SE LCH Höstglädjens Dreamline.

Oftast är det ju mest Thyra, Thyra, Thyra, men nu efter SM är det väldigt kul att få höra att folk blev överraskade och imponerade över Lhine och även förvånade över att vi inte fick en högre placering. Jag trodde också det, att vi skulle få både högre poäng och placering. Det är ju ingen idé att grubbla för mycket över det, men jag har även funderat över hur resultatlistan hade sett ut om rätt domare hade dömt. Nu var det ju tre, varav två tjeckiska, domare som blev försenade och istället fick tre domare på plats hoppa in och rädda dagen.

Jag tänker på det flera gånger om dagen, hur löjligt nöjd och stolt jag är över Lhines SM-debut. Vi hade fint flyt, Lhine gjorde alla byten självständigt och jag behövde inte använda några handhjälper, svansen var glad och hon jobbade med rappa steg. I lördags funderade jag över om det var vår bästa start i klass III hittills, och det är det!

15 december, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Inte bara Thyra”

  1. Isabelle:

    Ja, det hade varit himla kul att se vad domare som kanske inte känner till er på samma sätt som jag antar att alla de svenska gör, hade satt för poäng 🙂 Är bombis på att ni hade imponerat stort! Funderar på om Lhine kanske jämförs med Thyra för att man är van att se er ihop? Vet ju inte om det är så och det borde inte vara så, men det hade varit skönt med ”fräscha” ögon på Lhine som bedömmer just er och inte har något annat från dig att jämföra med 🙂 Din känsla är ju iallafall viktigast och superskönt att du är nöjd med fina Lhine <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: