Dags för sparkdräkt?

Plusgrader, regn, minusgrader, salt, plusgrader, regn… Det är inte kul att gå ut när det är snorhalt, men inte heller när det är plusgrader. Antingen får man gå med myrsteg för att inte slå omkull eller så kommer man in med hundar som är kolsvarta om ben och magar. Lhine gillar inte att bli smutsig, men att slänga henne i badkaret efter varje promenad går ju inte.

Istället funderar jag faktiskt på om det kan vara värt att köpa en sparkdräkt till henne, så hon slipper bli näst intill nojig över allt salt hon får i pälsen. Dessutom blir det ju en hund mindre som drar in en massa svart sörja efter promenaderna… Sparkdräkten ovan kostar ungefär 200:- så jag skulle ju ha råd att köpa en varsin till hundarna, men orka klä på och av tre stycken!

18 december, 2014 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Dags för sparkdräkt?”

 1. Zandra, Lova och Lystra:

  Oj en sådan skulle vara skönt att ha, är riktigt trött på att torka hundar. Är dock väldigt tveksam till om Lystra skulle gilla det. Bara jag sätter på henne det mjuka redog täcket så blir hon som förstelnad, och kan absolut inte varken kissa eller bajsa. Dumma matte säger hon, haha!

 2. Nettan:

  De är jättelätta och smidiga att ta både på och av.

 3. Anki Risberg:

  Den ser kanonbra ut, var har du hittat den ?

 4. Elin o Olle:

  Jag har den på bilden till olle, är super nöjd 😀

 5. Åsa o toktassarna:

  Äh, de blir ändå skitiga om svansen och bakbenen, overaller är gjorda för hanar dessutom 🙁

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: