Bye, bye december

Nu är det inte många dagar kvar av det här året, och imorgon kommer vår tillbakablick på året som gått. Det blev iallafall en väldigt lugn månad för oss. En enda tävling blev det, och det var inte vilken tävling som helst utan det var ju SM! Både Thyra och Lhine var kvalade, och det skulle både bli spännande och nervöst att se hur det skulle gå att starta med två hundar. Det blev ju även omvänd ordning jämfört med vanliga tävlingar där freestylen nästan alltid går först. Nu blev det tvärtom.

För Lhine blev det SM-debut, och vilken debut det blev! Hon jobbade på som aldrig förr, och det var full fart med jätteglad svans. Vi hade jättefint flyt utan några missförstånd och jag kände mig bara så himla nöjd när vi gick av planen! En 10:e plats slutade vi på med 24.43 poäng.

Thyra gick jättefint under halva sitt program, och sen vet jag inte vad som hände. Stress, strul, ljud, skall och fusk. Det kändes som att Thyra var helt utom kontroll, katastrofalt. Inget roligt alls, men det såg tydligen inte ut så som det kändes. Istället hade vi fått mest spontanapplåder av alla ekipage under dagen och folk var väldigt imponerade av Thyras energi. Trots våra missar så slutade vi på en 4:e plats med 24.27 poäng!

Under december tävlade Thyras barn Malte och Lystra rallylydnad. Malte fick sitt femte och sjätte godkända resultat i avancerad klass och Lystra lade ytterligare ett godkänt resultat i mästarklass till sin samling.

29 december, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: