AFEC-finalen 2014 närmar sig

På årets första tävling med AFEC-kval knep jag och Thyra den första finalplatsen, och blev därmed kvalade till vår tredje AFEC-final på raken. Om bara sex dagar, alltså på lördag, är det dags för finalen på My Dog. Våran träning har legat helt på noll sedan SM fram tills idag. Känns sådär halvbra, men det får gå som det går och vi får försöka njuta av att bara vara där. AFEC-finalen känns nästan lite som SM, och det är ett jätteroligt arrangemang att få vara med på.

Efter SM skulle vi egentligen haft tre veckor på oss att träna, men vi har som sagt inte tränat alls. Idag var vi ute en kort stund iallafall, men Thyra tyckte att det var lite kallt om tassarna. Imorgon tänkte jag vara lite smartare och träna på parkeringen där det är plogat, istället för i snön. Jag har ju märkt på promenaderna att det är i snön hundarna får kramp, medan det går bra att gå på de plogade gångbanorna.

28 december, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “AFEC-finalen 2014 närmar sig”

  1. Ida Björkman:

    Samma här Sandra! Jag skulle gärna se att AFEC flyttas för det ligger lite för nära SM. Tycker det är svårt att hålla uppe all träning och det är för kort för att hinna ladda om. Jul och Nyårsfirandet som kommer i mellan hjälper ju inte heller.;) Men hade inte SM legat på hösten så hade man kunnat träna mycket fram till jul så hade den pausen bara varit nyttig. Men SM vill jag inte flytta på! Det är grymt kul att få köra på Mässan! =)

  2. Sara, Tosse och Vittra:

    Lycka till! Det kommer gå jätte bra! Ni har, som jag försökte säga på mässan, en väldigt hög minimi-nivå och när allt fungerar så är ni bäst!!(Fast får Vittra och jag bestämma så är ni ju alltid bäst 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: