1 år som svenska mästare i freestyle!

Ja, idag är det 1 år sedan jag och Thyra klev in i stora ringen på Stockholm hundmässa för första gången. Vi gjorde då vår andra SM-start i freestyle, och en av våra bästa starter någonsin. Jag kommer ihåg att nervositeten var lite seg med sin närvaro, men så snart var på plats kom den krypande. Det kom till och med ett par nervösa tårar, när ekipaget före oss blev flyttat till sist p.g.a löp och vi helt plötsligt skulle in som nästa ekipage.

Jag lyckades bita ihop och hitta rätt fokus utan att börja kladda på Thyra och göra konstiga saker. ”Här och nu, en sak i taget” tänkte jag innan vi gick in på planen, och när vi kommit av planen igen hade jag lust att bara skrika rakt ut. Det kändes så jävla bra rent ut sagt. Vi hade inte kunnat göra det mycket bättre!

Med tre ekipage kvar så gick vi upp i ledningen, och jag var så nervös att jag skakade i väntan på de resterande resultaten. När jag insåg att jag och Thyra hade vunnit så kom de stora glädjetårarna. Det kändes så overkligt, så himla häftigt och roligt! Som om inte den känslan var nog så fick vi som nyblivna svenska mästare i freestyle 2013 gå in i stora ringen igen på eftermiddagen och inviga finaltävlingarna med en uppvisning av vårat program.

Fullsatta läktare, strålkastare som följde oss genom hela programmet, massor av spontant jubel och applåder…

7 december, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “1 år som svenska mästare i freestyle!”

  1. claudia:

    Grattis! Vad duktiga ni är alltså!! Jag såg ett klipp på youtube och ville se mer av era uppvisningar och hamnade på din hemsida, Sandra.
    Jag är superimponerad av videon jag såg ”heelwork to music, freestyle international competition 2014 Crufts”. Stort grattis igen, verkligen välförtjänt:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: