Träning med lyse och tak över huvudet

Jag är verkligen jätteglad över att kunna få träna med hundarna på Rexago hundskola nu när det blir mörkt tidigare och tidigare, och det dessutom regnar var och varannan dag. Det känns så skönt att inte behöva skynda ut med hundarna för att vi ska hinna träna innan det är svart ute. Bara en kort biltur bort så slipper vi regn, ser vad vi håller på med och kan dessutom träna till musik!

Nu ikväll var vi och tränade tillsammans med Nathalie och Ayax. Det var länge sen sist, eftersom Lhine och Rhiva har löpt. Rhiva fick snopet sitta kvar i bilen, för hon fick träna tidigare under eftermiddagen, medan Thyra och Lhine blev helt överlyckliga när de fick komma ut ur bilen.

Det blev ingen jätteseriös träning, men det gav säkert mer än ingen träning alls. Lhine var mest flamsig, och likaså vårat pass. Vi kände av våran nya låt, för att se om vi kanske kunde komma lite längre än vad vi hittills gjort med programmet. Det gjorde vi nog inte, men vissa bitar kommer få vara så som jag tänkt när jag suttit och lyssnat på låten.

Thyra och jag tränade med vår nya rekvisita, och så bollade jag och Nathalie idéer om hur länge den ska användas och hur den ska stoppas undan igen. Jag måste försöka komma på en smidig lösning på var jag ska ha den före och efter att jag använt den. Det måste gå smidigt att ta fram och stoppa undan den, utan att jag riskerar att tappa den…

4 november, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Träning med lyse och tak över huvudet”

  1. Carin:

    Härligt med lite träning med ljus och utan regn! Spännande med ny rekvisita 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: