Snart dags för födelsedag…

En härligt rund och go’ Lhine för tre år sedan, tre dagar innan Linekullen föddes. På söndag fyller alltså Rhiva hela tre år! Det är ingen ålder, jag vet, men det känns konstigt att Rhiva har blivit så stor. Emellanåt kan jag tycka att vi inte har hunnit med så mycket och att hon är omeriterad, men hon har ju ändå titlarna FDI, FDII, LPI och RLD N plus två CK:n på utställning.

Freestylemeriterna glömmer jag ofta bort, eftersom att det är ett år sedan vi tävlade sist och även att vi gjorde debut i lydnadsklass I och tog LPI i somras glöms bort ibland. När jag tänkte efter så är jag nöjd med det vi har lyckats med hittills, och som sagt så är ju tre år ingen ålder. Vi har ju massor med tid framför oss! Istället är jag nästan lite imponerad över att jag lyckas hålla igång tre hundar, även om Rhiva står på paus gällande tävlandet.

20 november, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Snart dags för födelsedag…”

  1. Cattis:

    Fina <3

  2. Gunela:

    Många skulle vara lyckliga för Rhivas meriter 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: