Rolig träning med Rhiva

Idag har det varit jättekallt, blött och äckligt och jag hade ingen lust alls att gå ut och träna med hundarna. Det var nära att latmasken fick ta över, men istället för att sitta och sura i soffan över vädret så bestämde jag mig för att vi skulle åka bort till Rexago hundskola en stund.

Det kände såklart som en väldigt bra val när vi hade tränat klart, även om träningen med Thyra och Lhine gjorde mig lite frustrerad. Jag fick inte till det som jag hade tänkt med nya rekvisitan i Thyras program och jag kommer ingenstans med Lhines program. Ibland undrar jag varför jag håller på med freestyle och heelwork to music. Jag är ju både tondöv och har dålig fantasi, och är ingen teaterapa.

Rhivas träning gjorde mig däremot bara glad. För tillfället tränar vi mest freestyle, eller rättare sagt olika trick och rörelser. Det är så skönt att få hålla på med nyinlärning utan någon som helst tidspress. Dessutom tycker Rhiva att det är jättekul! Visst, det blir väldigt fel ibland och ögonen går i kors på henne, men hon försöker verkligen. Sedan vi satte igång och började träna trick så har jag även insett att hon faktiskt kan en del sen innan. Det är snart 1 år sedan vi tävlade freestyle senast, så jag hade liksom hunnit glömma bort vad hon kunde.

5 november, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: