Nu ska det bli skönt att sova

Resan hit till Norge gick bra, och vi åkte i god tid så vi hann stanna till i Arvika för att äta och rasta av hundarna. Vägen fram till norska gränsen var inga konstigheter, men sen hamnade vi på en riktigt skräckfilmslik liten grusväg genom skogen. Vi funderade på om vi kanske knappat in fel adress på GPS:en, men helt plötsligt så var vi framme vid Dogs4All. Oturligt nog så råkade vi parkera lite tokigt, på baksidan och fick smyga oss in genom ett kravallstaket för att ta oss in.

När vi tagit oss in i rätt hall kändes det som att man kunde pusta ut, för nu var vi framme! Till skillnad mot NM förra året, där vi fick springa med packning och hundar för att hinna till träningstiden, så hade vi typ en timme på oss att installera oss. Problemet var bara att vi inte hittade var vi skulle vara…

Jag och Ida stötte på några av de andra i laget, och vi slängde ihop våra grejer i en hög på golvet och satte oss ner på golvet i väntan på coachen och vidare information. Det visade sig efter en stund att planen vi skulle vara på var upptagen av utställningsringar där det pågick valpfinaler. Vi fick även höra att folk rastat sina hundar där, för att det var för långt att gå ut..!

Allting blev försenat, och det blev ingen ordning på någonting. Våran träningstid blev nerkortad rejält, och jag hann inte ens göra det som jag hade tänkt innan någon vrålade att träningstiden var slut. Vilken jättebra början, eller inte! Norska kennelklubben har ju inte fått en att känna sig välkommen, men man får hoppas att de tagit åt sig av allas synpunkter idag och iallafall kunnat möta arrangörerna halvvägs…

Egentligen skulle hela laget ätit middag tillsammans nu ikväll, men jag och Ida valde att gå en sväng med hundarna istället så att de fick röra på sig och sedan kröp vi ner i sängarna framför tv:n med läsk och snask.

14 november, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Nu ska det bli skönt att sova”

  1. Annica:

    Lycka till!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: