NM-final!

Usch, inatt ville jag bara åka hem. 00.30 satt jag inne på toan och tjöt, för det var en sånt himla liv från en julfest på hotellet. Det i kombination med gårdagen gjorde att jag höll på att bryta ihop. Hotellet kunde inte göra annat än att erbjuda öronproppar, och det dämpade faktiskt ljudet lite så att jag fick sova några timmar iallafall.

Jag och Thyra skulle starta som nummer 9, så det skulle bli ett par timmars väntan. På morgonen fick vi ytterligare fem minuters träning, och det lilla passet kändes riktigt bra. I väntan på vår tur fick Thyra mingla runt i våran markerade hörna, och vi passade även på att gå en promenad. Hon kändes faktiskt lugn och avslappnad, så när hon inte knatade runt så låg hon vid mina fötter och sov.

När det började bli dags för oss att värma upp så fick jag en överdos av nervositet, och kunde inte hålla tillbaka tårarna eftersom att jag samtidigt var så himla trött. Maria var snäll och sminkade om mig, och Ulrika kollade hur jag ville ha det när vi kom av planen och var även med som stöd före start.

Ekipaget före oss blev diskat, så då blev vi inropade tidigare än beräknat. Jag skyndade mig dock inte, utan gjorde så som vi brukar. Dessutom höll speakern på och presenterade oss, och jag ville ju liksom inte att vi skulle behöva sitta och vänta in musiken.

Jag var jättenervös för hur det skulle gå idag, men hade bestämt mig för att hjälpa Thyra och förenkla en bit av programmet. Det började jättebra, och jag kände att även jag gjorde bra ifrån mig. Det blev nog bara en miss, och så några små fusk. Ett litet skall kom det vid ett tillfälle, men i övrigt så kändes det som att vi satte allt jättebra. Thyra backade långt ifrån mig, vände bra och backade även ut bra bakom mig utan att skaka eller fuska på snurren.

Fy fan rent ut sagt vad skönt det kändes när vi gick av planen! Ett par lättnadens och glädjens tårar kom det när jag satte mig utanför planen och klappade om Thyra samtidigt som Ulrika servade henne med belöningsburken.

Vi fick veta poängen så snart nästa ekipage kört sitt program, och med 25.70 poäng så stod det även klart direkt att vi skulle gå vidare till final! Inför morgondagens final ligger vi 4:a, och tillsammans med våra lagkamrater så tog vi lag-silver!

Nu ska vi skåla lite tillsammans med resten av laget, sedan ska alla lagen äta middag ihop och efter det så hoppas jag på en tyst och lugn natt med god sömn!

15 november, 2014 | 19 kommentar »

19 kommentarer till “NM-final!”

 1. Angelica:

  Grattis!!!

 2. Carin:

  Wow grattis 🙂 till både individuell placering och finalplats och till lagets silver. Gå nu in och ha kul imorgon rocka fett!!!

 3. Johanna:

  Spännande, grattis så här långt!

 4. linda:

  Stort grattis till väl genomförd tävling! Lycka till i morgon, vi håller tummarna!

 5. My:

  Stort Grattis!!
  Å lycka till i morgon! Flaggan vajar och tummarna hålls för dig och alla de andra!!!!

 6. Malin:

  Stort grattis till finalplats och lag silver!!

 7. Lena:

  Grattis! Kör så det ryker i finalen. Ni är bäst! !! 🙂

 8. Anki:

  Jättestort GRATTIS! Lycka till i morgon!

 9. Åsa o toktassarna:

  Grattis!

 10. Gunilla:

  Heja heja ni fixar det i morgon. Vi håller tummarna sten hårt i Eneby.

 11. Cattis:

  Grattis och lycka till i morgon

 12. Sandra:

  Grattis så här långt och stort lycka till imorgon!!

 13. Eleonor:

  Heja er! Hoppas att du får sova inatt!

 14. Virre:

  Grattis! Och lycka till imorgon!! 😀

 15. Annica:

  Grattis! Lycka till i finalen!

 16. Hanna Bjälmen:

  Duktiga ni!!! Stort lycka till imorgon!

 17. Sara, Tosse och Vittra:

  Grattis!!

 18. Lina:

  Grattis!! skitbra jobbat 🙂

 19. Maggan & CO:

  Fantastiskt bra jobbat!!! 😀 😀 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: