Några bilder från finalringen

Danska Emmy var snäll och tog bilder på alla finalekipagen i söndags, trots att hon själv också tävlade, och delade med sig av dom på Facebook. Det är alltid lika kul när man kan komma åt några bilder som minnen från tävlingar.

Jag har ju såklart tänkt att lägga upp en film från NM här i bloggen också, men vet inte riktigt vilken jag ska ta. Finalringen var ju mycket flashigare än ringen vi tävlade i under grundomgången, men vi gjorde nog bättre ifrån oss i grundomgången. Dessutom tror jag att många såg livesändningen, och kanske är nyfikna på att få se den andra filmen?

18 november, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Några bilder från finalringen”

  1. Carin:

    Kul med bilder! Tycker du ska ta filmen från grundomgången.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: