Ingen vila här inte!

Efter tävling, och framförallt efter en hel tävlingshelg, så brukar det vara rätt skönt att lägga in en vilodag, men det har vi inte tid med just nu! Speciellt inte med tanke på hur det gick i helgen. Min tanke nu inför NM är att träna varje dag, och både köra igenom hela programmet, jobba på visa delar och peta i detaljer. Träna på allt liksom, fast inte på en gång förstås.

Det blev ordentliga missförstånd på grund av kniven, och det vill jag liksom sudda ut. På NM ska inte Thyra behöva fundera över om jag kommer plocka upp/lägga ner kniven eller inte, så just dom bitarna kommer vi nog köra lite extra. Sedan så blev det även en del slarv som behöver rättas till.

Vi har varit ute nu och tränat i mörkret, och Thyra körde på med sitt slarv. Det resulterade dock i att hon inte fick fortsätta, utan fick göra om tills hon gjorde rätt. Gick hon upp i varv fick hon inte heller fortsätta. Ett ganska svårt träningspass för Thyra, men nu gäller det verkligen att vi skärper till oss båda två. Det kommer ju inte bli bättre om jag släpper igenom en massa grejer, utan då talar ju jag om att det är ganska okej att slarva och att det kan komma belöning ändå…

10 november, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: