”Har vi missat 1:a advent?”

Jag fattar verkligen inte grejen med att plocka fram och tända adventsljusstakar och julstjärnor före 1:a advent. Det borde nästan vara olagligt. Förra söndagen trodde jag nästan att vi hade missat 1:a advent, för då lös stakar och stjärnor i nästan varenda fönster häromkring.

Lenny och jag sparade iallafall på pyntandet fram till idag, och i år slog vi på stort. Förut har vi bara tagit fram stakar och stjärnor till 1:a advent, och sedan tagit resten vid lucia och köpt gran bara några dagar före julafton. Till julmusik dammade vi, dammsög och pyntade ett rum i taget. Jättefint blev det. Nu är det bara granen som saknas! När vi var klara så blev det glögg och en varsin lussekatt framför det första tända ljuset.

Hundarna fick också adventsfika förstås, ett varsitt oxöra.

30 november, 2014 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “”Har vi missat 1:a advent?””

  1. Angelica:

    Jättemysigt! Märkte själv att julstämningen infann sig på ett helt nytt plan när det blev lite extra julstök i helgen med både städ och bakande 🙂

  2. Anna @ Rocktassar:

    Så mysigt ni har det!

  3. carro:

    Vad mysigt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: