Grattis Christine och Våga!

Igår debuterade Christine och Lhinedottern Våga, RLD N RLD F Höstglädjens Line On The Horizon på tävlingsplanen tillsammans. Våga har bott hos Christine i drygt 4 1/2 månad och de har inte haft någon brådska med någonting, men igår så gjorde de en start i lydnadsklass I. Resultatet blev ett 1:a pris 170 poäng och därmed tog de även titeln LPI eftersom att Våga hade två 1:a priser sedan tidigare. Jättestort grattis!

17 november, 2014 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Grattis Christine och Våga!”

 1. Linda & Toddy:

  Men så roligt för Christine! Så duktigt av henne på så kort tid 🙂 Önskar dom all lycka till framöver. Vilket toppenhem lilla Våga fått 🙂

 2. Virre:

  Grattis!! 😀

 3. Zandra, Lova och Lystra:

  Hurra så bra de är, grattis Christine och Våga! Jag känner mig så stolt över dem och över att min magkänsla stämde att Våga inte kunde fått ett bättre hem än hos Christine. Om det är någon som kan se och ge hundarna vad de behöver så är det just hon, och det var exakt vad Våga behövde en sådan person. <3

  Det här är bara början tror jag, det kommer inte finnas några gränser för deras framgångar. 🙂

 4. Christine, Våga och Stella:

  Tack vad gulliga ni är allihopa ^_^

 5. Nina:

  Grattis,

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: