1 år som NM-silvermedaljörer

Jag tyckte att det var något bekant med dagens datum, och idag är det 1 år sedan jag och Thyra tog individuellt NM-silver! Det var på NM som jag för första gången gick in på tävlingsplanen med rufsigt hår i en fläta och smutsig sminkning i ansiktet. Thyra var skendräktig och inte riktigt sig själv, och jag var inte helt nöjd när vi kom av planen. När jag sedan hörde våra poäng och lagkamraterna sa att det skulle räcka till final så började jag storgråta. Det kändes så overkligt, och otroligt häftigt!

Inför finalen, som var dagen efter, låg vi 2:a och självklart ville vi behålla den platsen, men istället fokuserade jag på att vara här och nu och ta en sak i taget. Vi lyckades behålla vår placering, och tog NM-silver!

3 november, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: