Man ligger inte med sina kompisar!

Usch, idag är Lhine en billig hund. Jag är både sur och ledsen på henne. Det har varit ett himla farande fram och tillbaka den här veckan för att försöka para henne, men hon har varit jättesur, lite mindre sur och jättesur igen. Nu har vi gett upp, hon vill inte helt enkelt. Varför vet jag inte.

Antingen så är det något konstigt med hennes löp, så hon inte kommit in i något riktigt höglöp eller så är det bara så att man inte ligger med sina kompisar. Fast att ligga med två av sin mammas ex (den tredje är ju henne egen pappa) har gått bra…

Lhine har i princip inte visat något som helst intresse för att bli parad, utan har rullat runt i gräset, lullat omkring, varit mer intresserad av oss tvåbenta, käkat gräs och vrålat ”Rör du så dör du!” så fort hanen varit i närheten.

Det känns riktigt jävla pisstråkigt att det inte blev någon parning, nu när jag har hunnit vänja mig vid tanken och liksom räknat med det. Blandrasvalpar och andra mindre väl planerade valpar blir till hur lätt som helst, men när en kombination efter välmeriterade föräldrar som det funderats över länge ska bli till… nej, då går det inte alls.

24 oktober, 2014 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Man ligger inte med sina kompisar!”

 1. Cattis:

  Tråkigt

 2. Annica:

  Så tråkigt att det inte blev någon parning med så fina hundar.
  Kram

 3. Malin:

  Fy vad tråkigt! Har ni kollat henne hos vet?

 4. Ingegerd:

  Fy så tråkigt!

 5. Malin & Nova:

  Så tråkigt! Tror ändå du ska lita på din hunds val. Hur konstigt det än låter så både känner och vet dom många gånger om det är ett bra eller dåligt val. Tänker då på vänner som inte lyckats para med en viss hane och i slutänden visade det sig vara ett mycket klokt val av tiken. Lita på Lihne <3

 6. Malin:

  Jättetråkigt! Men tror både fyrbenta och tvåbentas kroppar vet mer än vad man tror. Min kompis hund som skulle para gick inte på tiken men det visade ju sig att denna hane hade ont i ryggen. min familje hund parade sig med en tik, gick på första försöket och det sa klick. Tror det är så det ska kännas när man parar alltså helt enkelt:) Men ändå tråkigt för i ert fall skulle det ju bli en fin kombination.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: