Freestyletävling i Högby hundhall

Jag har känt mig väldigt trött och frånvarande den senaste tiden, vilket till den största delen beror på mitt jobb. Jag finner ingen glädje i det jag gör, och det blir definitivt inte bättre av att jag alltid jobbar ensam. På grund av detta var det väldigt tveksamt om jag och Thyra skulle starta på dagens tävling som Linköpings hundungdom arrangerade i Högby hundhall.

Vi åkte dit ändå för att titta och umgås med alla trevliga freestylemänniskor, och på plats så bestämde jag mig för att vi skulle starta i den första av de två klass III-starterna. Inför den starten lyckades jag hålla nervositeten borta väldigt länge, och jag höll inte på och styrde omkring. Istället satt jag på arslet i min stol och snackade skit med lagkamraterna Ulrika och Ida.

När det var dags för mig och Thyra att börja värma upp så blev jag nervös, som vanligt, men den nervositeten behöver jag för att inte bli för avslappad inne på tävlingsplanen. Det kändes bra när vi gick in på planen, men sen vet jag inte vad jag höll på med. Vi var inte alls i takt med musiken, och efteråt insåg jag att jag hade glömt en bit av programmet i början. Dessutom var jag seg med kommandon, och gav fel kommandon!

Jag svor för mig själv över min egen insats på planen, och bestämde mig då för att vi skulle köra den andra starten också. Jag ville gå in på planen igen och försöka ta revansch, och det lyckades jag verkligen med! Det kändes som om vi gjorde en av årets bästa starter, och jag var tydlig både med kommandon och rörelser hela vägen.

Det var som sagt dubbla starter, och i freestyle klass III var det hela 17 ekipage som kom till start! Jag förväntade mig det verkligen inte, men jag och Thyra vann båda klasserna! Väldigt fina poäng fick vi också, 28.20 samt 27.45.

11 oktober, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Freestyletävling i Högby hundhall”

 1. Malin:

  Stort grattis! 🙂

 2. Annica:

  Grattis till fint resultat! Ni är super

 3. Angelica:

  Grattis!!!

 4. Zandra, Lova och Lystra:

  Grattis till super poäng och prestation, fin hög nivå alltid på er! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: