En av tre pestsmittad

Mamma ringde tidigare idag, och då förvarnade jag om att Lhine kunde börja löpa när som helst. Det är ett himla nosade och pinkande på promenaderna, iallafall för Thyra och Lhine. Rhiva har ju inte förstått det där med att man ska kissa över andras kiss, utan hon sätter sig där hon står när hon är kissnödig. Det har även varit ett himla tvättande den senaste veckan med klapprande tänder, och alla tre håller på och kollar av varandra om det är någon som har börjat löpa än.

Lhine har tidigare haft ungefär 6 månader mellan löpen, men jag och mamma var ändå överens om att ju längre hon väntade desto bättre. Dels så var inte mamma så jättesugen på att sitta i valplådan precis runt jul, då är det ju rörigt ändå, och om skulle börja löpa tidigast nästa helg så skulle vi kunna vara med på HTM-SM!

Typ 5 minuter senare, när jag plockade ut hundarna ut bilen så var det bruna fläckar på täckena…

Aja, jag säger som jag gjort tidigare. Vad är väl ett SM? Vi står ju iallafall med på listan, bland de 10 ordinarie. Jag ser faktiskt hellre att Lhine har ett bra löp, att hon vill bli parad och allt med dräktighet och valpning går bra. Det blir tredje och sista kullen, och det är sista chansen eftersom att hon är 7 1/2 år.

7 oktober, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “En av tre pestsmittad”

  1. Elaine:

    Dessa löptikar… jag har en hel hög hemma just nu jag också. Nippriga till tusen.
    Himlars vilka FINA halsband du gör!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: