Bye, bye september

I september hände inte så mycket, och vi har passat på att ta det ganska lugnt på träningsfronten också. Månadens enda resultat stod Rhiva för, vilket dessutom var inofficiellt. På Hundens dag i Norrköping blev hon BIR, BIG och BIS-2 med en superfin kritik, trots att hon var en nakenfis.

Thyrasonen Malte gjorde debut i avancerad klass i rallylydnad, och fick två godkända resultat. Det blev även en klassvinst. Thyradottern Lystra deltog på rallylydnads-SM, gick ett viltspårprov och tävlade rallylydnad. På SM gick hon vidare till final och slutade på 9:e plats! Hon tog sitt tredje 1:a pris i öppenklass på viltspårprov och blev svensk viltspårschampion, och avslutade månaden med ett godkänt resultat och klassvinst i rallylydnadens mästarklass.

Lhinesonen Wilmer tävlade lydnad, och tog sitt första 1:a pris i lydnadsklass II.

1 oktober, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: