Bye, bye oktober

Var tar tiden vägen? Imorgon är det november, och snart jul och nytt år. Man hinner ju knappt med!

Oktober har varit en rätt så lugn månad. Den började med att jag och Thyra var på landslagsträff hos coachen uppe i Örsundsbro. I mitten av oktober var vi på en dubbeltävling i freestyle som Linköpings hundungdom anordnade i Högby hundhall. Bestämde mig inte förrän på plats att vi skulle starta, och det utan någon ordentlig träning på ett bra tag. Under den första starten hade inte jag huvudet med mig, men det blev en rejäl revansch i andra starten! Vi vann båda klasserna, med hela 17 startande, med cert och fina 28.40 poäng och 27.45 poäng.

Lhine och Rhiva passade på att samlöpa, och tanken var att Lhine skulle paras och få en tredje och sista valpkull. Det höll hon dock inte alls med om, utan var bara ilsk. Istället kommer det bli en start på SM för Lhine. Kvalperioden går ut idag, och både Thyra och Lhine är kvalade i år igen. Förra året låg ju Lhine i valplådan, men i år  blir det att starta med båda två.

Under oktober fick Thyradottern Lystra två godkända resultat i avancerad klass i rallylydnad, med 98 och 95 poäng. Lhinesonen Wilmer debuterade i nybörjarklass, och fick ett godkänt resultat på 90 poäng. Två Lhinebarn ur hennes andra valpkull blev röntgade, med HD grad A och ED ua (0).

31 oktober, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Bye, bye oktober”

  1. Sofia:

    Grattis till fina resultat 🙂 Ja tiden går fort!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: