Pysselstuga

Det har bara gått en vecka sedan jag provade på det där med paracord och gjorde ett halsband till Lhine. Dagen därpå gjorde jag ett varsitt till Thyra och Rhiva också. I måndags fick jag beställa hem mer grejer, för det trillade in tre beställningar under helgen! Så igår och idag har jag roat mig ett par timmar med att göra halsband till Cosmos och Joker, som båda är halvsyskon till Thyra, och till Lhines dotter Mindy.

18 september, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Pysselstuga”

 1. Carin:

  Jättefina är dom 🙂

 2. Angelica:

  Du startar helt enkelt nya Höstglädjens-trenden 🙂

 3. Nathalie och Ayax:

  Tycker du ska ge någon cred för att dra in dig i detta hål av nörderi! 😉 hihi

 4. Amanda:

  Det skulle vara kul om du kunde göra en beskrivning på hur man gör 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: