Programbyggardag

Den här helgen var ingenting inplanerat, förutom sovmorgon, så under veckan bestämde jag och Nathalie att vi skulle ses idag för att ta tag ordentligt i våra nya program. Vi bestämde ingen tid, utan Nathalie skulle höra av sig när hon vaknat. Dock så var inte min mobil så pigg på att kommunicera idag, så när jag vaknade med ett ryck 10.40 hade hon skickat ett meddelande för en timme sedan utan att mobilen sagt till.

När hon och Ayax kommit hit så började vi med att ta en promenad ihop, och mina flickor blev helt galna när de såg Nathalies bil. Lhine brukar bli väldigt glad, men idag blev hon helt hysterisk. Hon trodde nog att vi skulle åka och tävla igen, och det är ju så himla roligt!

Efter promenaden satte vi oss i vardagsrummet och gick igenom våra låtar och skrev upp vad som hände i musiken. Ibland har jag lite svårt att höra ändringar, om det inte är väldigt tydligt, så Nathalie skrev också ner tiderna för min låt och när vi jämförde våra lappar så var de faktiskt väldigt lika.

Vad jag och Lhine ska ha för tema och rekvisita har jag ju vetat hela tiden, men inte riktigt haft klart för mig när vi ska börja använda den och hur vi ska hitta den. Det löste vi idag, och lyckades även korta ner låten en bra bit. Den är typ 25 sekunder för lång, och nu är det bara 5 sekunder till som måste bort.

Ida kom och gjorde oss sällskap efter ett par timmar, och då gick vi ut och fortsatte. Mycket träning blev det inte för någon av hundarna, utan det blev mest prat idag. För min del så blev det en jättebra dag, för nu finns en grundidé för de första 94 sekunderna av programmet. Nu ska jag bara fundera ut vilka positioner som visar sig bäst i vilka tempon, placera ut dom och komma på vad vi ska ha för övergångar.

Det känns helt jävla underbart att vara på gång med ett nytt program nu!

7 september, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Programbyggardag”

  1. Nettan:

    Härligt att ni är en liten bit på väg nu. Ska bli kul att få se er träna,och sedan hela programmet.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: