Dyr fika med Lhine på Djurdoktorn


Varm choklad för 550:-.

Både rubriken och bildtexten ljuger, men det var lite så det kändes idag när jag och Lhine var hos Djurdoktorn. Det var såklart inte den varma chokladen jag betalade 550:- för, utan det var dags för ögonlysning inför den planerade parningen nu under hösten/vintern.

Mamma har frågat och påmint mig en sisådär etthundrafemtioelva gånger, och i onsdags när jag satt vid datorn kom jag ihåg att det kunde vara bra att boka in en tid någonstans så snart som möjligt. Jag började med att gå in på Djurdoktorns hemsida, och hade en så himla tur att de skulle ha ögonlysning just idag.

Ingen av tiderna de hade kvar passade med hur jag jobbade, men jag tog den senaste tiden och hoppades på att Lenny skulle kunna åka dit med Lhine eftersom att han ändå var ledig. Dom var där idag precis när jag slutade, så att Lhine hann få ögondropparna, och sen skyndade jag dit och tog över.

Ögonlysningen gick bra och allt såg normalt ut, så nu kan Lhine börja löpa när hon vill.

26 september, 2014 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Dyr fika med Lhine på Djurdoktorn”

 1. Annica:

  Grattis till Lhines friska ögon!

 2. Sara, Tosse och Vittra:

  Lhine är så söt! Hon ser ut som hon också vill ha lite choklad 🙂

 3. Gunela:

  Spännande, vilken gosse?

 4. Helena:

  Spännande med valpar! 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: