Cosmos, Höstglädjens Rohan


Cosmos, Höstglädjens Rohan 8 år.

Thyras lillebror Cosmos, de har samma mamma, ställdes också på Hundens dags i Norrköping och blev BIR-veteran och BIS-3 veteran! Innan han och matte Carin fick åka hem ville jag försöka ta några uppställda bilder på honom, vilket gick väldigt snabbt och lätt även om han inte var så sugen på att stå still särskilt länge. Han tyckte nog att min metod för att få till en fritt uppställd bild var väldigt konstig, men jag tycker att det blir bättre om hundarna får ställa sig naturligt istället för att man är där och petar på tassarna.

Dagen efter skickade jag bilden ovan till mamma, utan att säga vad det var för hund och lyckades lura henne totalt, så hon blev väldigt glatt överraskad när jag ringde upp sen och sa vem det var.

17 september, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Cosmos, Höstglädjens Rohan”

  1. Carin:

    Min fina prins <3. Underbart att du lyckades lura din mamma 😉

  2. Sara:

    Det där är en golden precis i min smak!
    Svar: Det är så dom ser ut gossarna från Höstglädjens 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: