Tillbaka i vardagen

Idag var det bara att släpa sig upp och åka till jobbet igen. En till veckas semester hade inte varit helt fel, för det blev ju inte direkt några sovmorgnar under VM. Det var iallafall himla skönt att vi kom hem i lördags förmiddag, så man fick 1 1/2 dag på sig att ta det lugnt hemma.

Den här gången var det faktiskt skönt att komma hem. Efter EM och NM kände jag mig nästan lite lätt deprimerad, för allt blir så intensivt när man är iväg på mästerskap. Man har folk omkring sig hela tiden, det är tider att passa och man hinner liksom inte bara vara. Den enda gången man är ensam, det är när man sitter på toaletten…

Thyra såg inte så himla glad ut imorse när hon insåg att det var vanlig vardag igen, och talade om att hon minsann känts sig väldigt ensam utan mig när jag och Lenny möttes upp på vägen till/från jobb. Han jobbar som tur är kväll den här veckan, och då behöver inte hundarna vara ensamma mer än max 1 timme, men eftersom att Thyra blir väldigt mattig när vi umgåtts dygnet runt så fick han ta med sig henne. Annars finns det risk att hon börjar skälla.

När Lenny satte in Thyra i min bil så började hon gnissla och snyfta direkt, och likadant när vi kom hem och jag skulle ta ut henne ur bilen. Värsta mattefjanten! Som sagt, tur att det här är Lennys kvällsvecka så Thyra får vänja sig vid vardagen igen lite långsamt.

11 augusti, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: