Nu åker vi hemåt

Vi har precis checkat ut från hotellet, och om fem timmar går färjan. Det ska bli rätt skönt att få komma hem och sova i sin egen säng imorgon, men samtidigt känns det lite trist att VM redan är över. Dagarna har gått så himla fort!

Igår kände jag mig lite besviken över min och Thyras 9:e plats, eftersom att vi låg 5:a inför finalen och sedan tappade fyra placeringar. Då kändes det som att vi hellre hade tagit den sista finalplatsen och fått klättra upp ett steg istället, men idag känns det som att det var vi som blev världsmästare i freestyle!

Nu kommer Nathalie och Ida med bilen vilken sekund som helst, och då blir det att snabbt packa in oss och sedan köpa med snabbmat som vi tänkt äta i någon park i närheten av färjan. Hundarna behöver få hinna röra på sig ordentligt också innan vi åker till incheckningen.

8 augusti, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: