Låtstöld…

Nu har låten som jag och Lhine skulle göra ett nytt HTM-program till åkt i papperskorgen. Jag kunde inte komma på vad vi skulle göra i slutet av den, och det gjorde mig galen, vansinnig och faktiskt lite hatisk mot både freestyle och HTM. I förra veckan satt jag och letade efter ny musik, vilket alltid är lika lätt…

Jag är väldigt dålig på att höra vad som finns i olika låtar och tappar snabbt koncentrationen, men så en kväll kom jag på en låt. Jag skickade över den till Nathalie och frågade om inte den skulle kunna funka, och den låten får det bli nu. Det kommer visserligen bli stöld av både låt och tema, men det är nog ingen som kommer bli arg eller ledsen över det.

Låten kan jag till stor del utantill och jag har rekvisita stående ute i förrådet, så nu ska jag bara få arslet ur och klippa ner låten till 4 minuter och lyssna på den en sisådär hundra gånger till för att se och känna vilka positioner som kan passa var och om det kanske går att bygga upp en liten kort historia i början av programmet.

Den här gången ska jag få till ett program, och starta med det även om det inte känns helt hundra när alla bitar är på plats. I HTM är det ju relativt lätt att bygga om och förbättra programmet efter hand. Det kan ju räcka med att byter plats på några positioner eller ändrar en övergång.

26 augusti, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Låtstöld…”

  1. Nathalie och Ayax:

    Tror det blir jättebra! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: