Hjälp erbjuden och hjälp sökt

Igår fick jag ett meddelande på Facebook från Eva på Dog & People som erbjöd sig att hjälpa mig och Thyra, så på torsdag ska vi dit och visa upp filmerna från VM och prata för att se vad hon kan ge oss för tips och råd. Eva är hälsoutvecklare med fokus på stress och stresshantering hos människor, och även hundar, så hon kommer säkert kunna hjälpa oss en bit på vägen.

När jag och Eva bokat in en tid så hörde jag även av mig till Heléne på High5 för att höra om hon hade tid att hjälpa oss också, så dit ska vi nästa torsdag. Det känns bra att jag har tagit tag i det här nu direkt, istället för att bara tänka att jag ska göra det och sen gå och skjuta på det som jag annars är så duktig på.

Egentligen skulle jag och Thyra tävlat nu i helgen som kommer, men jag tror faktiskt att vi tar och stryker oss. Dels så vill jag inte göra samma fel som jag hittills gjort ytterligare en gång och släppa igenom att Thyra stressar på, och sen såg lockar det faktiskt att få ha lite sovmorgon i helgen. Vi skulle ju visserligen kunna starta och diska oss, men jag vet inte ens hur jag ska göra isånnafall. Liksom, ska jag lägga henne ner och ta en paus eller ska vi gå av planen? Ska hon ha belöning eller ej?

Det finns så många frågetecken i mitt huvud just nu…

12 augusti, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hjälp erbjuden och hjälp sökt”

  1. Nettan:

    Bra att du tar tag i det nu direkt. Tror att både Eva och Helene kan komma med lite goda och användbara råd.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: