Film: Här började det!

Filmen finns på Youtube sedan tidigare, men på landslagskamratens Sabines kanal. Jag fick filmen av henne på en USB-sticka förra året, och kom idag på att jag kanske skulle ta och lägga upp den på min egen kanal också.

Det här var alltså min och Thyras debut i freestyle, drygt tre månader efter att vi gått en nybörjarkurs för Ida Björkman som också är en av våra landslagskamrater. Jag blir lika glad varje gång jag tittar på våra filmer från klass I, och låten tycker jag faktiskt fortfarande om!

27 augusti, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Film: Här började det!”

  1. Gunela:

    Ryser när jag ser er! Ett bra tag sedan – men redan där ser jag hur låååångt ni kan nå <3

  2. Elin o Olle:

    Vilken debut 😀
    ni e så himla duktiga, helt underbart samspel de e mellan er 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: