Kalasdag i Hälla

Idag har vi varit på dubbelkalas i Hälla för mamma och pappa som nyligen fyllt år. Pappa smet iväg till Sweden Rock Festival på sin 50-årsdag, och kom inte hem igen förrän på mammas födelsedag. Istället fick det bli ett litet släktkalas idag.

För Rhiva var det nog väldigt skönt att komma hemifrån en stund, då hon för tillfället är skendräktig och gnällandes spenderade i princip hela gårdagen i soffan. Thyra och Lhine gjorde en helt ny grej idag, och hade inte alls tid att hälsa på de andra gästerna, utan de drog iväg åt det motsatta hållet och njöt av den stora trädgården och alla dofter först. Annars brukar det vara väldigt viktigt att springa och hälsa, och gärna skälla lite så att alla hör hur glada de är.

Alla tre skötte sig fint, och vid ett tillfälle noterade jag att det var mina tre som var duktiga och låg ner medan vi åt. Även idag funkade inkallningen på Rhiva bra när mammas hundar sprang ner till staketet, och hon vände snabbt alla gånger. När jag gick ner till bilen för att hämta en tröja så följde hon med längs staketet och ville inte att jag skulle åka någonstans utan henne, medan Thyra och Lhine höll koll på avstånd. Skönt att hon har blivit en liten mattegris.

15 juni, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: