Svenskt rekord?

Hur nördigt som helst, men i veckan har jag gått igenom alla resultat på Hundaktiv sedan 2011 när det blev nya regler och nytt poängsystem i freestyle och heelwork to music. Varför gjorde jag detta? Jo, efter prisutdelningen förra helgen så var det flera stycken som undrade om inte jag och Thyra hade satt ett nytt svenskt poängrekord. Detta var jag ju såklart tvungen att kolla upp, och det verkar faktiskt vara så!

Jag tror inte att jag har missat något resultat, och 27.80 poäng var det tidigare rekordet officiellt, och 28.20 poäng inofficiellt. Känns ju såklart lite häftigt att våra 28.40 poäng är de högsta som hittills delats ut i Sverige! Jag har sagt det förut, men nu tror jag verkligen inte att det kan gå bättre för oss.

24 maj, 2014 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Svenskt rekord?”

 1. Emma, Sasha & Arya:

  Vad häftigt!!! 🙂

 2. Carin, Cosmos & Joker:

  Härligt, det är ni väl värda 🙂

  Svar: Tack Carin 😀

 3. Eleonor:

  Det är inte alls nördigt! Det är coolt! Grattis!

 4. Mari:

  Otroligt bra. Grattis! Har du även räknat antal cert? Där borde ni väl också ligga bra till?

 5. Zandra, Lova & Lystra:

  Thyra håller helt enkelt världsklass rakt igenom 😀

 6. Ewa & Qaxi:

  Coolt! 🙂

 7. Rebecca:

  Otroligt bra, grattis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: