Skendräktig?

Thyra som aldrig gör några hyss går just nu under namnet Thyra den förskräcklige. I torsdags räckte det nämnligen inte med att äta upp Rhivas utställningsköttbullar, utan på kvällen så var förpackningen med resten av köttbullarna spårlöst försvunnen. Jag inte kunde komma på var jag ställt den efter att jag och Lenny varit ute och tagit ståbilder på Rhiva.

Först blev jag rädd att hon ätit upp hela förpackningen, men när jag och Lenny höll på och letade efter den så plockade Lhine fram den bakom köksgardinerna… Då kom jag ihåg att jag lagt förpackningen på köksbordet, så Thyra hade alltså varit uppe på bordet och tagit den.

Igår när vi höll på och lagade mat inför släktkalaset så hoppade Thyra upp mot diskbänken när vi vände ryggarna emot, och bröt sig även in bakom kompostgallret där soppåsen stod och rotade efter något ätbart. Under kalaset var hundarna instängda i sovrummet medan vi åt mat, men fick vara med sen när vi fikade. Den som uppförde sig värst var Thyra, som hoppade upp mot ena bordet direkt. När hon hoppade upp i soffan tyckte hon att det var självklart att resterna på tallrikarna var till henne…

Som sagt, Thyra brukar aldrig göra några hyss, så jag misstänker att hon är skendräktig och tror att hon håller på att svälta ihjäl. Jag hoppas det går att bota med mer träning och motion, annars blir det en väldigt lång skendräktighet. Det är ju inte så länge sen hon slutade löpa.

3 maj, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: