Så lycklig!

Igår tog vi med oss leksaken som Rhiva fick på drive-in lydnaden för två veckor sedan och gick bort till fotbollsplanen. Rhiva fick för säkerhets skull ha lina på sig, men den hade inte behövts. Hon skötte sig helt perfekt. Rusade lyckligt efter leksaken, och rusade minst lika fort tillbaka till mig så att jag kunde kasta iväg den igen.

Efter en himla massa kastande och spring så blev hon faktiskt trött, och då band jag upp henne vid ett träd så att Thyra och Lhine också fick jaga efter leksaken. När Rhiva är med så har dom ingen större chans att hinna fram först, och skulle dom göra det så är det någon som jagar efter dom direkt.

15 maj, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Så lycklig!”

  1. Ann-Sofie:

    Lääängtar tills vi också ser att linan inte hade behövts 😉
    Duktiga Rhiva ♥

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: