Funderingar, funderingar…

Hmmm… Ja? Nej? Det är så svårt, jag vet inte. Fast jag behöver ju inte bestämma mig precis just nu.

23 maj, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Funderingar, funderingar…”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    På vad? Om du ska ha en Ingridvalp eller om någon av dina ska paras? 😛

  2. Zandra, Lova & Lystra:

    Okej, är det sista chansen att para på Lhine? För annars kan du ju vänta och se om ni får förfrågningar från tävlingsaktiva i någon gren. 🙂

    Träffade ju Lhine/Nimbus barnet i Örebro, väldigt trevlig. Inte så där jätte vanligt att 7 månaders golden hanar är så trevliga tycker jag. Men han var liksom på när det var träning och cool när man inte gjorde något, me like! Då sved det extra mycket att jag inte kunde köpa en valp från den kullen. 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: