Freestyletävling på Storfors HK, dag 2

Idag var det dags för tävling igen. Jag och Nathalie övernattade i en liten stuga på Munkebergs camping i Filipstad, och fick dessutom sovmorgon då freestyleklasserna startade efter lunch. Vi vaknade såklart tidigt ändå, då det blev sjukt varmt i stugan, men det var skönt att inte bli väckt av klockan och behöva skynda iväg. Det blev frukost på verandan och innan vi åkte fick hundarna ta sig ett dopp eftersom det såg ut att bli en solig dag.

Under början av dagen kände jag mig inte så jättemotiverad till att tävla, men när vi väl var på plats så kom nervositeten smygande. Jag såg även ett par fördelar med den här dagen. Dels så kanske Thyra skulle vara lite mindre het, eftersom att hon gjorde en start igår och nu hade vi även sovit borta. Dessutom så var det väldigt varmt, och förhoppningsvis så skulle det dämpa henne lite. Kan tänka mig att jag var den enda som var glad över värmen idag av den anledningen.

Vi var framme lagom till lunchpausen/banvandringen, och jag passade på att ta med Thyra in på planen och träna på de bitarna som inte fungerade igår. Det kändes som en bra uppvärmning, eller urvarvning är kanske ett bättre ord. Sen var det bara att vänta på vår tur. Thyra fick vara med mig mycket av tiden, då hon låg och gnisslade när hon var innanför kompostgallret. Hon är inte gnällig annars, men det blir mer av allt när hon är skendräktig.

När det snart var vår tur så satte vi oss vid sidan om tältet där det var skugga så att Thyra fick kyla ner sig lite grann iallafall. Inne på planen var Thyra mycket mer samlad än igår, så det kändes som vi fick revansch! Visserligen blev det lite strul i starten, men det berodde inte på tempo och stress utan för att Thyra var i andra tankar. Hellre det än en massa slarv.

Det kändes iallafall jättebra när vi gick av planen, men det var såklart jättenervöst att vänta på att få se poängen. När vårat resultat till slut kom in trodde jag inte mina ögon, utan var tvungen att förstora upp det på mobilskärmen. 28.40 poäng! Det är ju helt sjukt. På tre av de fyra starterna som vi gjort i år så har det blivit tre nya personliga poängrekord. 27.35, 27.65 och nu 28.40!

Våra otroliga 28.40 poäng räckte till klassvinst, och vårat 30:e cert!

18 maj, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Freestyletävling på Storfors HK, dag 2”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Så sjukt bra poäng! Måste kännas fantastiskt. Grattis igen. 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: