Återbesök och blodprov

Igår var det dags för veterinärbesöket hos Hund & Kattdoktorn i Söderköping som jag skjutit framför mig ett tag. Dels för en liten koll efter operationen, men främst för att ta det där blodprovet som Cesar rekommenderade för att kolla lever- och njurvärden. Första gången jag ringde för att boka tid så var inte han där, och även om vilken veterinär som helst kan ta ett blodprov så ville jag ändå vänta tills han kom tillbaka. För mig känns det både enklare och tryggare att alltid ha samma veterinär.

Som sagt, igår var vi iallafall där. Thyra blev som vanligt noggrant undersökt från nos till svansspets. I samband med att Thyra höll på att slå ihjäl sig för ett tag sedan när hon trodde att hon fick plats att göra ett mellanstuds mellan två avdelare på en parkering så hittade jag en knöl i armhålan på henne. Den är väldigt mjuk, så han vara inte ett dugg oroad över den utan trodde det var en fettknöl. Jag skulle bara hålla koll på den, så den inte blir hårdare eller större.

Ärren efter operationen såg fina ut, men tyvärr så har vårtan på ögonlockskanten kommit tillbaka. Man kan väl inte säga mer än ”Shit happens” om det. Den har ju bränts bort en gång tidigare och kom tillbaka även då. Bara att hålla koll så att inte ögat blir irriterat, och sist satt den där länge. Cesar såg även att Thyra hade en liten ljus flytning, han är otroligt noggrann, så jag skulle tänka på om hon började tvätta sig mer än vanligt.

Till sist var det dags för blodprovet, och Thyra var riktigt snål med blod så det tog sin lilla stund att få ut dropparna som behövdes. Jag hade fått för mig att blodprovet skulle skickas iväg, men det kunde dom själva kolla på plats så jag fick snabbt svar. Allt såg normalt ut! Vilken lättnad, och nu hoppas jag att jag kan sluta sluta vara så nojig och orolig.

20 maj, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: