Thyra snusktant

Det känns som att ju äldre en löptik är, och framfö allt om de har blivit parade, desto tidigare går de in i höglöp. Thyra är på löpdag 9 idag, och verkar redan vara i höglöp. Imorse, bara en kort stund efter att vi varit ute på morgonpromenad, så vankade hon omkring och flåsade. Jag trodde att hon kanske var akut bajsnödig, då Rhiva var riktigt dålig i magen i början av veckan, så vi skyndade ut.

Nödig var hon inte, utan hon började trava iväg längs gångbanan och såg sig omkring med lång hals. Det var uppenbarligen hanhundsjakt vi skulle ut på tyckte hon. Thyra blev väldigt besviken när jag sa åt henne att komma tillbaka och vi gick in igen.

I eftermiddags när vi var framme hos veterinären, för att fylla på Thyras leptospirosvaccin, så hade hon jättebråttom in och kikade direkt in bakom receptionen där en av personalens hundar brukar ligga. När inte han låg där så fortsatte hon att leta för att se om det fanns någon annan kandidat. Det blev lite gnissel och gnäll när det verkade vara helt tomt på hundar inne på kliniken, men som tur var så kom det iallafall in en gubbe som skulle köpa mat. Prasslet från foderpåsen var väldigt intressant, så då fick hon något annat att tänka på en liten stund…

19 mars, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: