Mästertiggaren

Ja, sådär såg det ut mest hela tiden när vi gick omkring bland alla försäljare på Cruft’s. Det spelade ingen roll om de inte sålde godis, Thyra försökte tigga till sig godbitar iallafall. Hos Pet Munchies fick hon smaka en massa gott godis, och det var knappt att jag fick med henne därifrån. Deras sortiment påminde förresten mycket om Planet Pet som säljs här i Sverige.

Planet Pet-påsarna kostar 39-49 kronor styck, och Pet Munchies hade ett erbjudande där man fick ta tre påsar för  5 pund så på lördagen gick vi tillbaka dit och köpte med oss tre påsar hem.

Under de två dagarna som vi var på Cruft’s så lyckades Thyra tigga till sig en himla massa godis. Hur hon lyckas så bra vet jag inte, men det är väl kanske för att hon söker ögonkontakt istället för att bara kasta sig över det som luktar gott. Förutom små smakbitar så lyckades hon tigga till sig en foderpåse, och en försäljare tyckte att hon var så underbart söt så han gav henne en rosa boll i present.

13 mars, 2014 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Mästertiggaren”

  1. lisa:

    Haha nämen sötnos Thyra! Hade jag stått i montern hade du fått massa provpåsar med dig hem (o lite anant)! Du är så fin o ni är så duktiga båda två 😀

    Va gulligt av försäljaren att ge henne en rosa boll! Antar att Thyra blev glad? 😉

  2. Carin, Cosmos & Joker:

    Härligt Thyra 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: