Framme och incheckade

Det blev fler timmar sömn inatt än vad jag hade räknat med. Jag sov väl inte jättegott, eftersom att hela hytten vibrerade, och vaknade en timme innan det var dags att gå ner och titta till Thyra. Den sista timmen sniglade sig fram, och jag var lite nervös över hur Thyra skulle vara när jag kom ner till henne. Hon var lite hysterisk, men verkar ändå ha tagit natten bra. Frukosten slank ner och hon rastade av sig ordentligt efteråt. När hon fick hoppa in i bilen igen så lade hon sig ner direkt, och det kändes som att hon ändå accepterade situationen.

Därefter blev det en lång frukost för oss tvåbenta. Vi satt kvar tills personalen började duka av och plockade fram dammsugarna. Från frukostbuffén snodde jag med ett par skivor ost, skinka och några ägg till Thyra. Det tyckte jag att hon var värd!

När vi körde av färjan möttes vi av ett helt underbart väder! Strålande sol och varma vindar. Vi stannade till på första bästa ställe så att Thyra fick komma ut och sträcka på benen lite och rasta av sig. Det blev även ett längre stopp på vägen, där Thyra fick springa lös på ett fält. Hon sprang som en dåre, och rullade runt i leran. Medan Marita var och köpte kaffe så hann vi med ett litet träningspass också. Efter den pausen kändes Thyra som sitt gamla pigga och glada jag igen.

Nu har vi checkat in på hotellet i Coventry, där Thyra fick en liten goodiebag i receptionen. I den fanns det två stora hundkex och en tennisboll. Om en liten stund ska vi ta och gå in till centrum och strosa omkring. Efter alla timmar i bil och på färja så ska det bli riktigt skönt med en rejäl promenad och frisk luft!

5 mars, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Framme och incheckade”

  1. Annika:

    Så duktig hon är. Klart att hon är värd extra frukost och goodiebag. Härligt att veta att det funkar bra när man ska resa långt med pälsklingarna. Lycka till. Ska se till att kolla livestreamingen så jag kan se er in action också. Ha en härlig tid på Crufts! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: