De två senaste titlarna på plats

Bättre sent än aldrig, och i förra veckan skickade jag in ansökan om FDII som Rhiva tog i november och SE HTMCH som Lhine tog i februari. Ingen brådska här inte för att ansöka om titlar… Fast sen är det ju så att det inte är någon större idé att skynda på med att ansöka om titlar eftersom att själva resultaten måste hinna skickas in och registreras hos SKK först.

Både Lhine och Rhivas resultat fanns registerade hos SKK nu, så deras titlar fanns på Hunddata redan idag. Kanske att dom fanns där tidigare till och med, men det var först idag som jag gick in och tittade. Känns bra att titlarna finns där nu!

25 mars, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: