Bye, bye februari!

Jösses, vad fort en månad kan springa förbi! Det hann ju bara bli februari och sen så var månaden slut liksom…

För Thyra blev det en start i freestyle klass III. En start som jag funderade länge på om vi skulle anmäla till eller inte, eftersom att den skulle vara ganska så nära Cruft’s. Fast till slut så bestämde jag mig för att låta tävlingen bli en liten statuscheck för att se hur hon fungerar med ett lite längre tävlingsuppehåll. Förra året tävlade vi ju väldigt intensivt, och nu skulle det gå 1 1/2 månad mellan tävlingarna.

Thyra var väldigt het, och det blev lite kaos inne på planen. Det kändes inte som att det berodde på tävlingsuppehållet, utan att det blev alldeles för lång väntan i bilen innan start. Trots att Thyra var på gränsen till att balla ur totalt så lyckades jag hålla mig lugn, och vi satte ett nytt personligt poängrekord officiellt. Vi vann klassen med 27.65 poäng, cert och tog den första kvalplatsen till Agria Freestyle Elite Challenge-finalen 2014!

Med Lhine blev det tre starter i heelwork to music klass III. Först en dubbeltävling i Karlstad, där Lhine fick cert nummer två och cert nummer tre, och blev därmed Sveriges första heelwork to music-champion! Även på den tredje starten räckte poängen till cert! På samtliga tre starterna fick Lhine 25.XX poäng, och tillsammans med det lite sämre resultatet från My Dog har vi nu totalt 100.15 poäng på SM-listan.

I februari tog Thyradottern Ezra sitt andra 1:a pris i lydnadsklass III, och Lhinesonen Wille debuterade i utställningsringen och vann puppy I med HP på GRK Västmanlands utställning.

1 mars, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: