Återbesök hos veterinären

Operationssåren efter de borttagna knölarna har sett jättefina ut under helgen tycker jag, men i lördags så började ögat fyllas med grön gegga. Det spelade ingen roll hur mycket jag sköljde, tvättade och torkade, det fylldes på med nytt hela tiden. Helt klart nackdelen med en operation på en fredag, men med tanke på allt pyssel som varit i helgen så är jag ändå glad över att operationen inte gjordes idag.

Thyra har varit extra mattig och jag har fått anpassa mig mycket efter henne. I lördags morse så tänkte jag att Thyra kunde ligga i Biabädden medan jag satt vid datorn, men det blev inte alls bra, utan hon ville att vi skulle gå och lägga oss i sovrummet istället. Vi har varit tvungna att ha ett vakande öga på henne hela tiden för att hon inte skulle smyga iväg och försöka klia på operationssåret på bröstkorgen.

Idag blev det iallafall att ställa klockan så att jag kunde ringa till Hund & Kattdoktorn när de öppnade. De tyckte absolut att vi skulle komma så att Cesar fick ta en titt. 13.00 skulle vi vara där, och redan vid 11.00 tänkte jag att vi skulle åka för att hinna med att svänga förbi bilskroten och lämna in ägarbeviset så att jag kunde få ut pengarna för min V40 som blev skrot i förra veckan…

… men precis som i fredags så var min bil stendöd! Jag ringde till mamma och snyftade i telefonen, och som tur var kunde hon smita från sitt jobb och hämta oss.

Till skillnad mot i fredags så var det ingen glad Thyra som gick in hos veterinären idag. Hon ville absolut inte bli lämnad igen. Undersökningen gick iallafall snabbt, och hon har fått en ögoninflammation. Cesar tittade även på operationssåren och tyckte dom såg fina ut, så dom behövde vi inte komma tillbaka och visa upp så länge de fortsätter att läka fint.

Med oss hem fick vi ögondroppar och ögonsalva som Thyra ska ha morgon och kväll, plus att jag ska tvätta rent runt ögat två-tre gånger om dagen. Redan efter dropparna och salvan som hon fick när vi var hos veterinären så ser det mycket bättre ut! Ögat ska behandlas i en vecka, och det känns som att det kommer se ut som vanligt då.

31 mars, 2014 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: