Härligt träningspass i Motala

Idag hade jag, Ida och Malin bokat Dittes inomhushall för två timmars träning. Igår var jag dock lite nervös över om det skulle bli någon träning för min del, då jag fick feber och halsont bara sådär under eftermiddagen, men imorse kände jag mig ändå så pass pigg att det hade känts fånigt att inte åka.

Då det är tävling med Lhine som ligger närmast så var det bara hon som fick träna idag, medan Thyra och Rhiva två fick sitta och känna sig lite besvikna ute i bilen. Lhine nöjt för fullt av att få ha all min uppmärksamhet för sig själv och skötte sig jättefint bland Idas fyra och Malins två hundar. När det inte var vi som tränade så agerade hon störning, och grisade runt på golvet.

Vi varvade så att en tränade i taget, så jag körde igenom Lhines program två gånger och så spelade jag upp vår nya låt för att höra vad de tyckte om mina idéer. Jag kan inte vara annat än nöjd över hur vår träning gick idag, även om det blev lite småmissar. Lhine var pigg och glad, och de andra tyckte att hon såg väldigt showig ut när hon trampade på med glad svans.

Ett träningspass som helt klart hamnar på plussidan både gällande känsla och utförande!

3 februari, 2014 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Härligt träningspass i Motala”

  1. Anna @ Rocktassar:

    Låter underbart, här ”tränar” vi (harvar runt) på en ishalkig plan, i mörker, kyla och lera… Hall känns fuskigt 😉

    Är jättespänd på ert nya nummer, har en bild av det i huvudet 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: